OPINIE UŻYTKOWNIKÓW


Zamawianie poprzez email:
wysylka@mentor.com.pl
Zamawianie telefoniczne:
tel. 43-677 50 59
tel.kom.: 693 85 25 55
Biuro MENTOR Business Services
ul.Gdańska 115
90-507 Łódź
tel.: 42-637 05 95
tel.kom.: 731 55 54 55
biuro@mentor.com.pl
Dział Sprzedaży Wysyłkowej
Magazyn Mentor Cosmetics
ul. Krótka 9
95-083 Lutomiersk k/ Łodzi
tel./fax: 43-677 56 56
Konto bankowe:
PKO BP 93 1020 3408 0000 4202 0373 9414
NIP: 727-160-01-06
Regon: 471341928

Jesteśmy członkiem:

Mentor Cosmetics i Łódzka Izba Przemysłowo - Handlowa

OPINIE UŻYTKOWNIKÓW

Mydło SPA - No.782 – OPINIA

Mydło SPA - No.782 – OPINIA

Zapraszam na opinię o  mydle SPA - No.782 jakie otrzymałam od Mentor Cosmetics Poland.

Zacznę od zapachu. Dla mnie głównie czuć białe piżmo z lekką nutą wanilii (ale naprawdę lekką, trzeba dobrze się nawąchać aby wanilię poczuć). Zapach jest piękny, delikatny, pozostaje na skórze jakiś czas.

Jak widzicie na zdjęciu mydełko ma tak jakby dwie części – bursztynową i białą. Zauważyłam, że bursztynowa część daje zapach, a biała pianę. Bardzo ciekawe rozwiązanie z którym ja jeszcze styczności nie miałam.

Mydełko dobrze się pieni. Tworzy kremową pianę która nie tylko doskonale myje ale również nawilża i pielęgnuje. Po umyciu ciała nie mam potrzeby nałożenia balsamu czy innych „nawilżaczy”.

Jego wydajność jest dość duża. Mydełka używam do ciała i do rąk od około dwóch tygodni i jak mam być szczera nie ubyło go za dużo, a czasem i mąż po niego sięga i córka do mycia rąk. 

Muszę wspomnieć jeszcze o jednej rzeczy. Mydła w kostce lubią robić się ciapowate. Tzn pod wpływem używania i this_site_was_hackedu z wodą na spodzie robią się miękkie, czego osobiście nie lubię. To mydełko cały czas jest twarde, ani trochę nie zmieniło konsystencji.

Jestem z niego bardzo zadowolona i z swojej strony polecam.

Zalety:

·       Nawilża.

·       Pielęgnuje.

·       Oczyszcza.

·       Wydajne.

·       Śliczny, delikatny zapach białego piżma.


Wady: BRAK

Moja ocena – 10\10

Anna Kaczor - blog: http://anka8661.blogspot.com/2014/12/mentor-cosmetics-poland-mydo-spa-no782.html

dodano 13 marzec, 2015
Pokaż wszystkie
Pilniczek szklany hartowany 13,5 cm

Mentor Cosmetics Poland Pilniczek szklany dwustronny hart.-13,5 cm - OPINIA

Zapraszam na opinię o szklanym pilniczku jaki otrzymałam od firmy Mentor Cosmetics Poland.

Muszę się Wam od jakiegoś czasu bardzo polubiłam pilniczki szklane, są zdecydowania lepsze od metalowych czy papierowych i to z wielu powodów. Nie powodują łamania się paznokcia tylko go ładnie i równo ścierają, nie niszczą paznokci, nie powodują ich rozdwajania.

Pilniczek szklany Mentor ma 135 cm, jest na tyle mały aby się nim dobrze operowało i na tyle duży aby nie było problemów z równym spiłowaniem paznokci.

Do pilniczka dodane jest opakowanie w który się go dobrze przechowuje.

Pilniczek jest dwustronny, nie tępi się w przeciwieństwie do tych papierowych czy metalowych. Kolejna zaleta to to, że można go wyparzać, dezynfekować, a co za tym idzie nie ma problemów z dbaniem o jego czystość. 

Pilniczek zakończony jest na „ostro”. Przyznam, że dość przydatne zakończenie, można pod wadzić skórki czy wyczyścić paznokcie (np. po kuchennych rewolucjach ).

Z pilniczka jestem bardzo zadowolona i z ochotą go Wam polecam.

Zalety:

·     + Nie powoduje łamania paznokci czy ich rozdwajania.

·     + Można wyparzać, sterylizować.

·     + Nie tępi się.

·     +Dwustronny.

·     +„Ostre” zakończenie.

·     + Wygodne etui.

         Wady:    BRAK

                  Moja ocena – 10\10

Anna Kaczor – blog: http://anka8661.blogspot.com/2015/01/mentor-cosmetics-poland-pilniczek.html

dodano 13 marzec, 2015
Pokaż wszystkie
Krem z 24 karatowym złotem - GOLD

Krem ma śliczny zapach. Perfumowany, długo utrzymuje się na skórze. Niestety nie potrafię porównać go do  znanego zapachu. Jest jakby jedyny w swoim rodzaju J.

Jestem z niego zadowolona w 100%. Głęboko i na długo nawilża skórę. Nadaję jej delikatność i miękkość. Krem pozostawia na skórze złote drobinki które rewelacyjnie wyglądają, szczególnie po zmroku. Jest dość tłusty ale nie pozostawia tłustej czy nieprzyjemnej warstwy na skórze.
Krem zamknięty jest w małym, plastikowym słoiczku zabezpieczonym sreberkiem. Szczerze powiedziawszy gdy go zobaczyłam i okazało się, że nie jest tylko do twarzy myślałam, że starczy na parę aplikacji. Nic bardziej mylnego. Krem jest tak wydajny, że wystarczy odrobina na całe ciało, tym sposobem starcza na naprawdę spory czas.
Jego konsystencja jest zwarta, zbita i tu kolejne miłe zaskoczenie. Nakłada się bo łatwo i przyjemnie, nie ma najmniejszego problemu z rozsmarowaniem, a wręcz robi się to dużo łatwiej niż niejednym kremem o lżejszej konsystencji.
Jego konsystencja jest zwarta, zbita i tu kolejne miłe zaskoczenie. Nakłada się bo łatwo i przyjemnie, nie ma najmniejszego problemu z rozsmarowaniem, a wręcz robi się to dużo łatwiej niż niejednym kremem o lżejszej konsystencji.
Anna Kaczor - blog: http://anka8661.blogspot.com/2015/02/mentor-cosmetics-poland-krem-gold-anti.html

 
 

dodano 12 marzec, 2015
Pokaż wszystkie
DIAMOND-krem z pyłem diamentowym Anti-Age

Zapraszam na opinię o DIAMOND-krem z pyłem diamentowym Anti-Age jaki otrzymałam od firmy Mentor.

Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to malutkie opakowanie. Kremu jest 50 ml, a ja używam go do twarzy i ciała. Muszę przyznać, że jestem ogromnie zaskoczona wydajnością. Wystarczy niewielka ilość aby starczyło na całe ciało, a co za tym idzie starcza na długo.

Krem jest dość tłusty, jest tak za sprawą oleju arganowego jaki znajdziemy w jego składzie. Jednak w tym przypadku nie mogę stwierdzić by to była wada, tłusta warstwa dość szybko się wchłania, a ja nie ma uczucia lepkości i tłustości skóry.

Jego zapach jest lekko migdałowy, nie intensywny, przyjemny dla nosa.

Krem doskonale odżywia, regeneruje i  nawilża skórę. Nadaje jej miękkości i delikatności.

Opakowanie to plastikowy słoiczek. Dość ładny i praktyczny. Po jego odkręceniu znajdziemy sreberko dające nam gwarancję, że jako pierwsi go dotykamy.

Czyżby krem idealny? No cóż nie do końca. Po nałożeniu na twarz mam uczucie delikatnego pieczenia ale tylko na twarzy. Uczucie do wytrzymania więc wielką wadą nie jest. Kremu prócz mnie użyły jeszcze dwie osoby i tylko mi towarzyszy to pieczenie, tak do końca nie jestem wstanie określić dlaczego, ponieważ nie jestem alergiczką i nigdy nie miałam uczulenia na krem, zresztą gdyby było to uczulenie to raczej byłaby jakaś wysypka czy intensywne pieczenie, a to moje jest takie delikatne, a wyczuwalne. Niemniej opinię piszę pod swoją ocenę i nie mogłam tego pominąć. 

Nie mniej krem uważam za bardzo dobry i z ochotą polecam.

Anna Kaczor - blog: http://anka8661.blogspot.com/2015/01/mentor-cosmetics-poland-diamond-krem-z.html

dodano 12 marzec, 2015
Pokaż wszystkie
K.Brywczynski

Treść komentarza:
"Kolejny udany zakup w firmie Mentor! Zawsze świetne produkty. Polecam!

dodano 29 wrzesień, 2014
Pokaż wszystkie
Opinia o Ice Gel Strong 4,5%

dodano 19 marzec, 2014
Pokaż wszystkie
Mydełko z Ichtiolem 8%

Mydełko ichtiolowe firmy Mentor - wrażenia po półtora miesiąca.

Co mnie najbardziej zdziwiło - mydełko nadal jest! Obawiałam się, że przez jego początkową konsystencję wystarczy na bardzo krótko - na zdjęciu widać, ile jeszcze zostało (myję się przy pomocy siatkowej myjki z Ikea).
Trudno mi określić, ile mydełka zużyłam, ale myślę, że na pewno została połowa. Używam go raz dziennie. Myjki siatkowe dobrze spieniają większość żeli i mydeł, więc być może to zasługa narzędzia - a w mydle tym istotne jest pozostawienie piany na skórze.

Moje wrażenia - dobrze myje, zapach ichtiolu na skórze (który niejednego mógłby drażnić) tylko lekko wyczuwalny, po użyciu balsamu do ciała znika. Zmiany łuszczycowe po myciu nie swędzą, ichtiol zawarty w mydle zdecydowanie działa łagodząco na skórę, czyli spełnia swoje zadanie. Każdy chory zresztą wie, że właściwa pielęgnacja ciała to dodatek do innej terapii, który ma ją wspomóc i zapewnić choremu komfort, a nie kompletna forma leczenia.

Plusy za łagodzące działanie, wydajność i formę (polecam jak ktoś leci samolotem, nie dotyczą nas wtedy ograniczenia pojemności, jak w przypadku płynów, mamy więcej miejsca na balsamy:)).

Minusy - dla niektórych może być to cena jednostkowa (ja zawsze przeliczam sobie cenę przez okres użytkowania i wtedy oceniam, czy coś jest drogie czy tanie), ale tu trzeba zwrócić uwagę na wydajność. Dystrybucja via Internet też nie przypadnie wszystkim do gustu, bo zakupy wymagają rejestracji, do ceny dochodzi koszt przesyłki.

W opinii mojej Pani dermatolog - chętnie poleciłaby to mydło swoim starszym pacjentom, ale oni, w większości, nie potrafią obsługiwać komputerów, więc wchodziłby w grę tylko zakup w sklepie stacjonarnym/aptece.
— z: Gosia Miszewska

dodano 7 marzec, 2013
Pokaż wszystkie
Ręcznik bambusowy 100%

Jeszcze raz dziękuję ręcznik znakomity mięciutki i super miły w dotyku doskonale wchłania wodę, natomiast mydełka cudeńka super pachą i ogólnie są fantastyczne :) Aleksandra Złociak

dodano 7 marzec, 2013
Pokaż wszystkie
SPORT Mentor - Balsam do prania odzieży sportowej i Gore-Tex

"GORĄCO POLECAM!!!!! BALSAM DO PRANIA REWELACJA !!!!! KUPUJE PO RAZ DRUGI !!!! SUPER JAKOŚĆ, SUPER WYDAJNOŚĆ,SUPER ZAPACH, PIORĘ NIE TYLKO GORE-TEX, ALE WSZYSTKIE RZECZY KTÓRYCH NIE PIERZE SIĘ W PRALCE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!"  Marcin Sz. ( Bydgoszcz )

dodano 16 wrzesień, 2011
Pokaż wszystkie
Krem z oliwą z oliwek

Wspaniały krem. Taka ilość za taką cenę ! Idealny na prezenty gwiazdkowe. Wypróbowałam - jakość świetna !  Ilona (Gdańsk)

Nareszcie ! Tyle razy pytałam o kremy i balsamy w Mentorze , aż wreszcie coś drgnęło. Dziś dostałam krem wczoraj zamówiony. Ma bardzo ładny zapach, świetnie się wchłania. Plusem jest duże opakowanie. Tak trzymać !. Proszę o kolejne kremy. ps. Dziś zamawiam już kremy z oliwą i vitaminą E dla swoich klientek. Janina ( Rybnik )

Super krem. Wspaniale się wchłania, skóra jest jedwabista. W normalnym sklepie kosztował by pewnie ze 60 zł ! Daję znać moim koleżankom. Kaśka

Krem rewelacja specjalnie zmyłam makijaż żeby go wypróbować, super się rozprowadza, świetnie nawilża skórę i daje długotrwałe uczucie nawilżenia, już czuję się młodsza! Jeszcze raz dziękuję i życzę miłego dnia, pozdrawiam. Aga

dodano 7 wrzesień, 2011
Pokaż wszystkie
Aloe Gel 100% z Pantenolem i Mentolem

Wspaniały preparat ! Niezastąpiony przy ukąszeniu komarów. Moje dzieci są zachwycone. Jak tylko ukąsi ich komar biegną aby im prysnąc aloesem. Nie drapią się, miejsce nie swędzi. Rewelacja. Natalia L. (Skarżysko  Kamienna)

Wylałam na rękę tłuszcz z patelni. Od razu popryskałam to miejsce Żelem 100% Aloes. Przestało boleć. Kilka razy dziennie pryskałan miejsce oparzenia. Po 2 tygodniach nie ma śladu. Nie ma blizny. Poleciłam ten żel wszystkim znajomym. Nawet wysłalam do siostry do Irlandii. Bardzo polecam. Ewa Sadkowska (Siedlce)

dodano 7 wrzesień, 2011
Pokaż wszystkie
Karma dla psów bez kosztów przesyłki !

Super ! Sprawdziłam i ta nowa forma sprzedaży działa świetnie. Klient jest zadowolony, ja mam prowizję i punkty bez dźwigania. Polecam. Ania Więckowska ( Sieradz )

Nareszcie !. Wspaniały pomysł z tą przesyłką karmy pod wskazany adres bez kosztów przesyłki.  Moja klientka zamówiła 3 worki. Zapłaciłam Mentorowi przelewem a oni wysłali karmę bezpośrednio na adres klientki. SUPER !  Nie musiałam niczego nosić ! Polecam wszystkim.  Jola Klimczak ( Warszawa )

 

dodano 5 sierpień, 2011
Pokaż wszystkie
ICE Gel Strong 4,5%

Gdyby nie ten żel Mentora to wczoraj nie poszedł bym do pracy! Zachciało mi się na stare lata jazdy na rowerze. Ostatnio jeździłem na jesieni. Przed wczoraj zrobiłem 10 km i wczoraj żona pomagała mi wstać z łóżka. Nasmarowała mnie i za kilkanaście minut mogłem się ruszać. Jeszcze wieczorem, przed snem nasmarowała mnie ponownie i dziś rano byłem jak nowo narodzony.
                                   Kolarz niedzielny (na prośbę klienta dane osobowe znane są dyrekcji Mentor)

dodano 25 czerwiec, 2010
Pokaż wszystkie
Antynikotynowy Odświeżacz Powietrza

Bardzo dobry środek odświeżający zapach. Używamy go od roku do przygotowania samochodów do sprzedaży w naszym Autokomisie. Likwiduje zapach palenia papierosów w samochodzie. Bardzo wydajny. Polecam.

                                              Krzysztof Wojnacki - Autobazar Słomczyn

dodano 24 czerwiec, 2010
Pokaż wszystkie
Żel UV Neon Hair and Body

Ale czad! Efekt super. Jutro zamówię lakier do paznokci UV. Podobno też super świeci. Angelika

Super. Fajny żel. Polecam ! Edyta K. (Warszawa)

dodano 24 czerwiec, 2010
Pokaż wszystkie
Odtłuszczacz KH7

Od ponad roku używam Odtłuszczacza KH7 do "wszystkiego" w domu. Świetnie się sprawdza w przypadku mycia ram w oknach plastikowych zwłaszcza tu w Warszawie, gdzie brud jest tłustokleisty i trudnozmywalny. Wspaniały efekt. Poza tym, w odróżnieniu od innych środków, które znałam, nie trzeba używać rękawiczek, bo dla skóry Odtłuszczacz KH7 jest delikatny. Polecam

                                                             Helena Kotko - Warszawa

Ja używam go do prania ubrań roboczych mojego męża. Nic tak nie spiera tłustych plam a mamy warsztat samochodowy.

                                                             Teresa B. - Poznań

dodano 18 czerwiec, 2010
Pokaż wszystkie
Aloe Gel 100% z Pantenolem i Mentolem

Super. Wypróbowałam wczoraj. Na pomoście nad jeziorem pogryzły mnie komary. Posmarowałam, przestało boleć i swędzieć. Dziś nie ma ślado po bomblu. Jaka ulga ! 

                                                  Jola ze Świdnika

Cztery lata czekałam na ten produkt w Mentorze. Nareszcie jest. Gratulacje dla firmy !

                                                  Anna Kołacka z Poznania

Super. Wczoraj przesadziłam ze słońcem. Wieczorem posmarowałam się tym żelem. Nie piekło ani nie schodzi mi skóra. Rano jest wszystko OK. Polecam

                                                Magda z Bielska-Białej (obecnie na urlopie w Kołobrzegu)

dodano 18 czerwiec, 2010
Pokaż wszystkie
2015 NFL Jersey 2016 Giants Jersey Cardinals jersey shop Cheap 2016 Dallas Cowboys Jersey Cheap 2016 Yankees jersey Cheap NFL jersey Cheap 2016 NFL jersey